Skrapspel

 

Stor guide till skrapspel på nätet med massor av vägledning och rekommendationer till de bästa leverantörerna av skraplotter på nätet. Är du intresserad av:

 

  • SEK 50 i gratis skrapgåva
  • SEK 1000 i bonus
  • Jackpottar på upp till SEK 10 000 000

 

… läs i så fall Bingochat.se’s guide till skrapspel online eller kom igång med att spela med detsamma genom att klicka på den gröna knappen nedanför.

 

Spela skrapspel online - Klicka här

Få SEK 50 gratis och 100 % upp till SEK 1000 i bonus hos Prime Scratchcards

 

Fördelen med skrapspel online

Skrapspel är roliga och billiga – och du får svar på om du har vunnit med detsamma. Vi punktar upp fördelarna:

  • Några spelleverantörer ger dig en gratis välkomstgåva – du behöver bara registrera dig. Hos Prime Scratchcards får du SEK 50 i gratisgåva, helt utan krav. På din 1 insättning på ditt spelkonto erbjuds du dessutom en bonus på 100 % upp till SEK 1000.
  • Progressiva jackpottar finns på många ställen. De progressiva jackpottarna är riktigt bra för de växer nämligen med antalet spelare. Du finner dem bland annat hos Hopa Skrapspel och Prime Scratchcards och hos dessa 2 sajter kan du vinna SEK 10 000 000 i det populära jackpottspelet, 3Wow!
  • En 3 fördel är den höga utbetalningsprocenten. Skrapspel på nätet betalar ut mycket högre vinster än de skraplotter man köper i närbutiken. Hela 95 % av insatserna betalas tillbaka till spelarna på nätet, i jämförelse med 50-60 % på de klassiska skrapspelen.

 

Bingochat.se – din guide för bingo och skrapspel på nätet

Här på Bingochat.se tipsar vi om de mest populära spelsajterna på nätet i form av företag som levererar bingo, skrapspel och casino.

Alla sajter har testats och Bingochat.se ger därmed en mysig och trygg inramning till ditt spelande på nätet.

Anmäl dig till Bingochat.se och bli löpande informerad om vad det rör sig om på sidan.

Det är givetvis gratis att vara medlem, och du får möjlighet att hämta exklusiva bonusar från utvalda sajter, delta i våra många tävlingar och mycket annat
Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetstjänsten.

 

Hjärtligt välkommen till Bingochat.se!