Skrapa online och vinn stora vinster

 

Skrapspel ger vinster. Der står tusentals kronor på spel varje dag när de skrapas på av bara den hos de populära sajterna för skrapspel online.

Du kan t.ex. spela det fantastiska jackpottspelet 3WOW hos Prime ScratchCards, som är en av de mest populära skraphallarna på nätet just nu.

Här ligger huvudvinsten på inte mindre än SEK 10 000 000 eller SEK 55 000 i månaden i 15 år!

Läs recensionen av Prime ScratchCards, eller kom i gång med att skrapa med detsamma genom att klicka på den gröna knappen nedanför.

 

Spela hos Prime ScratchCards - Klicka här

Få SEK 50 gratis och 100 % upp till SEK 2000 i bonus hos Prime ScratchCards

 

Enorma vinster på skrapspel online

Men det finns även andra trevliga sajter när det kommer till skrapspel på nätet, och här på Bingochat.se har vi valt ut och utformat recensioner av följande skraphallar:

 

  • Hopa: SEK 50 gratis och 100 % upp till SEK 2000 i bonus
  • Karamba: SEK 50 gratis och 100 % upp till SEK 2000 i bonus
  • MegaScratch: SEK 50 gratis och 100 % upp till SEK 2000 i bonus
  • Scratchcard Heaven: SEK 50 gratis och 100 % upp till SEK 2000 i bonus

 

En rolig sak som visar sig är att du hos dessa sajter inte bara hittar en bonus och ett erbjudande om att skrapa gratis, utan även ett brett spelutbud, vinster i mängder och stora jackpottar.

Utöver det redan nämnda jackpottspelet 3WOW, finner du hos de ovanstående sajterna ett stort utbud skrapspelsvarianter i klassisk tappning (Sportskrap, Casinoskrap och Fantasiskrap) och spelautomater med jackpottar och vinster från ett par kronor och upp till flera hundra tusen kronor.

Gå till översikten över våra recensioner av skraphallar online, eller kom igång med att skrapa och få SEK 50 gratis med detsamma genom att klicka på den gröna knappen.

Vi önskar dig mycket nöje med spelet och ett stort lycka till från Bingochat.se – guide för spel på nätet.