Få bonus på skrapspel här

 

Vill du utnyttja din bonus på skrapsajterna till fullo? De ekonomiska fördelarna med att utnyttja dina bonusmöjligheter maximalt är värda att tänka lite på, och nedan får du lite hjälp på vägen.

Bingochat.se har knåpat ihop en överskådlig lista över de bonuserbjudanden du just nu kan hämta hem på skrapsajter online.

 

 

Spela skrapspel online - Klicka här

Hos svenska MegaScratch erbjuds 100 % upp till SEK 2000 i bonus

 

Bonus och gratis välkomstgåva på skrapspel online

Som i andra kategorier inom onlinespel, kan du få riktigt fina bonuserbjudanden även på skrapspel på nätet.

Här nedanför får du en översikt över de skrapspelsajterna vi har recenserat här på Bingochat.se, och varje sida har både en gratisgåva på SEK 50 samt bonus på 100 % upp till SEK 2000 på den 1 insättningen:

 

 

Se även listan nedanför för en bättre överblick samt recensioner av de olika sajterna.

 

Med gratisvälkomstgåvan kan du bekanta dig gratis med sajten och spela för riktiga pengar, helt utan risk att förlora några egna.

 

Vinst på var 3 lott ger hög utbetalingsprocent

Utöver de attraktiva bonus- och gåvoerbjudandena finns det flera andra fördelar med att spela skrapspel på nätet, snarare än att göra det i närlivsbutiken. Dessa är följande:

 

  • vinst på upp till var 3 lott
  • hög utbetalningsprocent

 

Medan Svenska Spel har en utbetalningsprocent på cirka 60 %, har många av skraplotterna på nätet en utbetalningsprocent på runt 95 %. Rent vinst- och utbetalningsmässigt är det en hel värld mellan fysiska skraplotter och de du finner på nätet.

Vill du veta mer, eller läsa våra recensioner av de olika sajterna av skrapspel, så kan du läsa mer i vår onlinesektion gällande skrapspel online.

Vill du komma igång med att spela med detsamma så erbjuds du SEK 50 hos MegaScratch bara för att skapa en ny profil – det gör du genom att klicka på den knappen du finner överst i denna artikel och genom att sen registrera en spelarprofil.

Det är ganska enkelt – lycka till!

 

Bingochat.se är din guide till skrapspel på nätet.

Hos oss finner du endast recensioner av de populäraste och säkraste spelsajterna på nätet. Således skapar Bingochat.se en trevlig och säker inramning kring svenska nätspelares spelande på nätet.

Bli medlem hos Bingochat.se, så kan vi informera dig om vilka aktuella erbjudanden och tävlingar vi erbjuder våra medlemmar. Det är gratis och du kan naturligtvis när som helst avregistrera dig från nyhetstjänsten igen, om du skulle önska göra detta.