Skraplotter på nätet

 

Är du sugen på skraplotter med stora priser, progressiva jackpottar, magnifika välkomstbonusar och inte minst SEK 50 helt gratis att köpa skraplotter för?

 

 

Hos det populära Hopa Skrap erbjuds du hela: SEK 50 gratis, 100 % upp till SEK 2000 i bonus, jackpottar på upp till – håll i hatten – SEK 10 000 000 och ett stort urval av olika varianter av skraplotter.

 

Spela hos Hopa Skrap - Klicka här

Få 100 % i bonus upp till SEK 2000 hos Hopa Skrap

 

Populära sajter med skraplotter

Utöver Hopa Skrap har vi recenserat 4 andra leverantörer av skraplotter här på Bingochat.se. I översikten nedanför presenteras respektive sajts:

 

 

Alla sajter erbjuder samma attraktiva gratisgåva på SEK 50 och bonus på 100 % upp till SEK 2000 på din 1 insättning.

Vill du läsa mer om de olika sajterna ber vi dig besöka översikten över recensioner av skrapsajter. Du kan också gå direkt till recensionen av Hopa.

Du kan komma igång med att spela med detsamma genom att klicka på den gröna knappen i denna artikel.

 

Bingochat.se – din guide till spel på nätet

Bingochat.se är en svensk guide för bingo, skrapspel och casinospel på nätet. Här finner du recensioner av de mest populära, säkra och seriösa sajterna på marknaden.

Vi förhandlar fram förbättrade bonuserbjudanden till våra användare och medlemmar, och arbetar för en sympatisk och trygg inramning kring våra besökares spel på nätet.

Bli medlem hos Bingochat.se så du löpande kan hålla dig uppdaterad om våra många bonuserbjudanden och tävlingar. Det är gratis att vara medlem, och du kan naturligtvis när som helst säga upp ditt medlemskap igen.

 

Välkommen till Bingochat.se.