Online skrapspel – spela här

 

Är du på jakt efter en seriös sajt med skrapspel online, med stora jackpottar, bonusspel och svensk spelmjukvara?

Här på Bingochat.se arbetar vi för att du lugnt och tryggt kommer i gång – och att du får den bästa skrapbonusen när du spelar på nätet.

 

 

Spela skrapspel online - Klicka här

Få SEK 50 gratis och 100 % upp till SEK 2000 i bonus hos Karamba

 

Online skrapspel – få SEK 50 gratis

Det finns i efterhand en rad riktigt bra sajter för skrapspel online, och här nedan har vi skrivit ihop en snabböversikt över de bästa vi känner till:

Alla sajter erbjuder samma attraktiva gratisgåva på SEK 50 och bonus på 100 % upp till SEK 2000 på din 1 insättning:

 

 

I samband med att du registrerat dig hos en skrapspelssajt och skapat en spelarprofil, kommer de 50 kronorna automatiskt bli utbetalda till ditt konto.

Du kan givetvis vinna riktiga pengar för din gratisgåva.

Men varför skrapa på nätet när du kan köpa skraplotter nere i din lokala kiosk?

 

Massor av fördelar med skrapspel på nätet

Vi vänder hellre på frågan – “varför köpa skraplotter nere i kiosken när du kan spela på nätet?”

Det finns – åtminstone – 2 fullgoda grunder till att skrapa på nätet, och det handlar inte om att hitta ett mynt eller få lite skit under naglarna:

 

  • på nätet är utbetalningsprocenten ofta nästan dubbelt så hög som på traditionella skraplotter. Man kan vända på det och säga att provisionsmarginalen på exempelvis skraplotter från Svenska Spel är flera hundra procent högre än på de flesta skrapsajter online.
  • när du skrapar på nätet erbjuds du en bonus, och – som framgår ovanför – för det mesta också ett erbjudande om gratisgåva, så du kan pröva på produkten utan risk att förlora dina egna pengar. Och med möjlighet att vinna “riktiga pengar”.

 

Hos samtliga ovanstående leverantörer av skrapspel online ligger utbetalningsprocenten på omkring 95 %, vilket är på en helt annan nivå än de 50-60 % som ofta erbjuds på närlivsbutiken.

Bingochat.se rekommenderar dig att testa på den populära Karamba, där du kan få SEK 50 gratis och vinna upp till SEK 10 000 000 i jackpott på skrapspelet 3WOW.

Du kan komma i gång med att skrapa med detsamma genom att trycka på den gröna knappen högst upp på sidan, eller läsa Bingochat.se’s grundliga recension av Karamba.

 

Välkommen till Bingochat.se

Bingochat.se är din guide till bingo, skrapspel och casinospel på nätet. Här på sidan finner du recensioner av de mest populära, givmilda och heta spelsajterna på nätet.

Säkerhet och allmän kvalitet står i centrum, och på så vis skapar vi en sympatisk och trygg inramning till ditt spelande online.

Bli medlem hos Bingochat.se och bli löpande uppdaterad med våra förbättrade bonuserbjudanden, tävlingar och mycket annat. Det är gratis och du kan naturligtvis avanmäla dig lika lätt som du anmäler dig.

 

Hjärtligt välkommen till Bingochat.se.