Om Karamba

 

Karamba är det nya namnet inom spelautomater online, som populärt också kallas för slots eller enarmade banditer.

Hos Karamba erbjuds glada färger, fantasifulla och animerade spel med roliga teman och kreativa lösningar som gör spelupplevelsen omväxlande och intressant.

Lägg därtill attraktiva jackpottar och pengapriser, och det faktum att alla nya spelare hälsas välkomna med en gratis välkomstgåva på 50 kr som du kan spela för helt gratis.

 

Bonus

Hos Karamba får du en fin välkomstgåva på 50 kr gratis att spela för när du registrerar dig.

Välkomstgåvan får du använda till att spela på precis vilket sätt du själv vill och den ges bort helt utan regler och villkor.

Efter detta betalas en bonus på 100 % upp till 2000 kr på din 1 insättning – så har du beslutat dig för att spela på allvar och därmed optimera dina chanser att vinna stora vinster, hjälper Karamba dig på vägen med ett startbelopp på upp till 2050 kr!

Omsättningskraven för att få din bonus frisatt är 20 gånger.

 

Spela hos Karamba.com - Klicka här

Få 100 % i bonus upp till 2000 kr hos Karamba

 

Mjukvara och grafik

Karamba har lagt vikt vid att erbjuda en spelupplevelse som ger en visuell stimulans, skapad med mycket kreativitet, och det får man säga att de lyckats med väldigt bra.

Spelen bubblar av liv och oväntade detaljer som gör det både roligt och omväxlande att spela.
Nedanför kan du se ett par screenshots från Karambas hemsida, och dessa visar i all sin tydlighet en färgsprakande värld.

Mjukvaran levereras av ingen annan än den välkända mjukvaruleverantören NeoGames Networks, som även är leverantör till andra kända spelsidor som t.ex. Hopa Skrapspel.

Mjukvarugiganten erbjuder givetvis också mjukvaran på svenska.

Slutligen krävs det ingen nedladdning av tunga och krävande program för att du ska kunna spela spel på Karamba’s.

Spelen är webbaserade, vilket betyder att det öppnas automatiskt i ett annat webbfönster som stängs ner igen när du har spelat klart – enklare blir det inte!

 

Karamba     Karamba     Karamba     Karamba

 

Spelutbud

Karamba levererar den typ av spel som vanligtvis går under namnet softgames.

Softgames kännetecknas av att vara lätta i sin spelstil, de är rika på färger och animationer och de lockar till eget deltagande genom att du måste ta ställning och klicka på den utvalda ikonen.

Till gruppen av softgames hör också skrapspel online som Karamba också erbjuder av alla dess slag. Dessutom kan du spela på olika utgåvor av casinospel och spelautomater.

Hos Karamba kan du också få chansen att pröva på spelen gratis med hjälp av playmoney.

Visst, du kan inte vinna riktiga pengar, men spelen är helt kostnadsfria och du får då möjlighet att skapa dig ett intryck om spelsidan är något för dig, innan du börjar spela för riktiga riksdaler.

 

Kundtjänst

Skulle du få behov av hjälp under vägen finns det givetvis assistans att få hos Karamba.

Du har faktiskt 4 olika sätt att ta kontakt med kundtjänst på:

 

 

Karamba erbjuder support alla dygnets 24 timmar, och hör din fundering till de vanligaste förekommande, kan det tänkas att ditt svar finns på sidan med svar på de flesta frågorna som Karamba har publicerat under “hjälp” i toppen av menyn på hemsidan.

 

Säkerhet

Karamba har dedikerat sig til CARE-konceptet; Customers Are Really Everything, vilket betyder att de gör allt för att erbjuda en totaltäckande kundservice, men också allt för att tillhandahålla nätets bästa säkerhet.

Till det ändamålet är Karamba utrustat med den senaste SSL teknologin, som krypterar varje transaktion samt data innehållande personliga detaljer, som utvecklas mellan dig och Karamba.

Bingochat.se rekommenderar för övrigt avsnittet om säkerhet och trovärdighet inne på spelleverantörens hemsida innan du bestämmer dig för att spela på nätet där pengar är involverade.

 

Spela hos Karamba.com - Klicka här

Få 100 % i bonus upp till 2000 kr hos Karamba

 

Helhetsintryck

På det hela taget utgör Karamba ett gediget alternativ för alla som drömmer om en spelhall där både spelutbud, kvalitet och spänning möts i samma enhet.

Spelen är många, grafiken och mjukvaran är snygg och extremt användarvänlig, och så kan du spela på skoj hos Karamba, men också delta i racet om de saftiga prispengarna och jackpottarna på långt över 100 000 kr.

Bingochat.se kan varmt rekommendera Karamba till alla som har 5 minuter över att kamma hem storvinsten!