Vilket är din favorit bland jul skrapen?

 

Har du också blivit biten av den nya flugan?

Jul skrap på nätet gör succé som aldrig för hos skraphallarna online.

Det har banat väg för en massa roliga och lättillgängliga jul skrap på nätet, och de flesta bjuder på extrapriser med anledning av den nalkande juletiden.

 

Spela jul skrap online - Klicka här

Spela jul skrap online och vinn priser upp till 1 milj. hos Prime ScratchCards

 

Hur gör jag?

Det är enkelt att skrapa online.

De flesta skraphallarna erbjuder jul skrap som en del i deras sortiment, så allt du behöver göra är följande, så kommer du igång direkt med ditt jul skrap:

 

  • Registrera och anmäl dig som användare hos din skrapspelssajt
  • Hämta ev. din gratis välkomstgåva vanligtvis på mellan 50 – 100 kr.

 

Många skraphallar erbjuder dessutom deras nya medlemmar en bonusmatch på din 1 insättning, som ökar din bankrulle och därmed också dina chanser att vinna.

 

Fina juljackpottar

När du först anmäler dig hos skraphallen och betalat in pengar på ditt konto, spelar du på samma villkor som de andra betalande spelarna.

I gengäld ges du tillträde till en rad stora priser och jackpottar, som vanligtvis inte är tillgängliga för spelare som inte sätter in egna pengar. Dessa jackpottar når ofta flera tusen kronor och tas inte ner förrän de har tilldelats en vinnare.

I högtider som denna har skraphallarna dessutom specialare i form av juljackpottar – som inte direkt gör det hela mindre spännande!

Ibland finns det juljackpottar på upp till 1 000 000 kr som du kan vinna genom att bara spela en gång. Storleken på vinsten hänger i regler på hur stort belopp du valt att satsa under spelet i fråga.

Om du ännu inte funnit din favorit bland jul skrapen ännu, kan du klicka på den gröna knappen överst i artikeln och spela hos Prime ScratchCards; en av de mest populära skraphallarna här hemma.