Om Extraspel

 

Extraspel – skraplottsajten som ger dig något alldeles Extra.

Här erbjuds du timtals av spännande och rolig underhållning i en behaglig och färgglad miljö var kvalitet, funktionalitet och säkerhet sätts i första rummet.

Extraspel bjuder alla nya spelare välkomna med en gratis gåva på SEK 50 som du kan spela – och vinna riktiga pengar för – utan att det ställs några krav om insättning.

Klicka på knappen nedanför för att komma igång med att utforska Extraspels färgsprakande och glädjesprudlande universum alldeles gratis, eller läs mer om skraplottsajten med något alldeles Extra – vi önskar dig en enastående spelupplevelse.

 

Spela hos Extraspel - Klicka här

Få 50 kr gratis och upp till 2000 kr i insättningsbonus hos Extraspel

 

Bonus

Extraspel har ett bonusprogram som kanske inte är det mest spännande i sitt slag men som är förnuftigt och lättbegripligt.

 

  • Gratis välkomstbonus på 2 skraplotter (eller SEK 50)
  • 100 % insättningsbonus på första insättningen om upp till SEK 2000
  • X-VIP medlemskap med flera och Extra bra och stora bonusar

 

När du får en bonus av Extraspel gäller det som standard att du skall omsätta bonuspengarna 20 gånger innan dessa omvandlas till kontanta medel.

Extraspel ger också rikligt med ”låtsaspengar” som du kan prova på de allra flesta spelen med utan att det kostar något – men också utan att du egentligen kan vinna något utom mer låtsaspengar. Dessa kan alltså inte omsättas till kontanta medel.

För en lojal och dedikerad spelare är det möjligt att bli VIP-medlem, vilket innebär att du får Extra fördelar såsom bättre bonusar och specialspel som endast är tillgängliga för VIP-medlemmar.

 

Mjukvara och grafik

Extraspel har allierat sig med den idag absolut främsta leverantören av mjukvara för skraplotter på nätet; NeoGames.

NeoGames är banbrytande när det gäller kvalitet, funktionalitet och grafis och utbudet hos Extraspel är inget undandag.

Här får du din Extraspeciella spelupplevelse i form av färgglad och fantasifull miljö, snabba och lättlillgängliga spel som spelas direkt i din webbläsare, och en lättöverskådlig och lättnavigerad hemsida.

Nedanför visar vi exempel från några av Extraspels många roliga spel.

 

Extraspel     Extraspel     Extraspel     Extraspel

 

Spelutbud

Extraspel har ett stort spelutbud med skrapspel, spelautomater och en mängd andra spel.

Spelen är uppdelade i tre huvudkategorier:

 

  • Snabba Spel
  • Skraplotter
  • Spelautomater (Slots)

 

Dessa spel är i sin tur indelade i underkategorier som indikerar vilken typ av spel som finns i varje kategori. Till exempel hittar du ”Nya spännande spel” som en underkategori och du hittar ”mest Populära”.

Det är i kategorien spelautomater du hittar de största jackpottarna hos Extraspel. Här kan du bl.a. pröva lyckan på populära 3WOW med vinstuteldning på upp till 55 000 kr i månaden under 15 år – alltså hela 10 miljoner kronor.

 

Kundtjänst

Extraspel tillämpar servicesystemet som kallas CARE (Customers Are Really Everything = Kunden betyder verkligen allt) som har som mål att prioritera dig, spelaren, framför allt annat. Du blir verkligen satt i första rummet hos Extraspels support, som är något alldeles… Extra!

Hos Extraspel utlovas formidabel kundservice på ditt eget språk dygnet runt. Du har fyra förstklassiga kontaktmöjligheter:

 

 

Utöver kontaktmöjligheterna kan du välja att klicka på FAQ (Viktiga frågor och Svar) under ”Hjälp”-fliken för att få ypperliga svar på de frågor som inte direkt härrör sig till ditt eget spelande utan rent generellt om spel på nätet och spel hos Extraspel.

 

Säkerhet

Säkerheten hos Extraspel ligger under CARE-programmet vi berättade om när vi skrev om Supporten hos Extraspel. Detta betyder att säkerheten är av allra högsta standard.

Dina personliga upplysningar och transaktioner krypteras med den senaste SSL-teknologin (via VeriSign) både hos Extraspel och hos Betalningsleverantörerna, vilket ger dig ett dubbelt SSL-krypteringsskydd och därmed är det omöjligt att externt ta sig in och hitta dina person- eller betalningsuppgifter.

 

Spela hos Extraspel - Klicka här

Få 50 kr gratis och upp till 2000 kr i insättningsbonus hos Extraspel

 

Helhetsintryck

Hos Extraspel får du Extra gott värde för pengarna.

Spel och användarfunktioner hos Extraspel är lättillgängliga och enkla att manövrera och du behöver inte installera något avancerat program – allt sker i din webbläsare, det är bara att sätta igång och spela.

Som tillämpare av CARE-konceptet betryggar Extraspel dig om att man avser tillgodose dig den bästa service, hjälp och säkerhet som finns att tillgå på nätet, och att man sätter sina spelare i första rummet.

Bingochat ger de varmaste rekommendationer för Extraspel – Skraplottsajten som verkligen ger det lilla Extra, och det med ett Extra leende… och chansen att vinna stort.

 

Njut av din Extraspeciella spelupplevelse.