Om Caliber Bingo

 

“Sveriges mest njutningsfulla bingosida.” Självförtroendet är stort när Caliber Bingo beskriver sig själva på ett sådant sätt. Men de har god grund för att påstå detta då det svenskspråkiga spelutbudet skapar en bingohall av högsta klass.

Som med alla de andra bingomötesplatser, som Bingochat.se recenserar, kan du uttrycka dig i en chatt. Tillsammans med dina nya vänner och väninnor blir bingoupplevelsen extra trevlig.

 

Bonus

Caliber Bingo låter dig pröva på att spela i bingohallen helt gratis. Således får du SEK 50 gratis att spela för när du registrerar dig genom Bingochat.se.

När du gör din 1 insättning får du en finfin bonus på 200 % upp till SEK 1000.

På 2 insättning erbjuds du 50 % upp till SEK 600.

Alltså, sammanfattningsvis, ett riktigt fint och givmilt bonusprogram som du kan ta del av om du blir kund hos Caliber Bingo. Bonusarna skall användas till att köpa spelbrickor för.

Du behöver omsätta det totala bonusbeloppet 10 gånger eftersom du kan öka vinsterna med priser du vunnit tack vare bonuspengarna.

Du kan självklart dessutom spela om spännande jackpottar. Skattkistan, som du kan vinna i Bingo Cafét utlöser just nu 40 000 kr.

 

Spela hos Caliber Bingo - Klicka här

Få en bonus på 200 % upp till SEK 1000 hos Caliber Bingo

 

Mjukvara och grafik

Spelprogrammet hos Caliber Bingo startar upp av sig själv, så du behöver inte ägna någon onödig tid på att först ladda ner en mjukvara.

Ljusröd dominerar färgskalan, men det infinner sig även andra ljusa behagliga färger. I allmänhet gör valet av de ljusa och glada färgerna att det är behagligt att titta på skärmen, om man skulle vilja spela en längre tid.

Dessutom är spelsidan helt fri från onödiga krusiduller.

 

Caliber Bingo     Caliber Bingo     Caliber Bingo     Caliber Bingo

 

Spelutbud

Du kan välja mellan sex olika bingorum där brickorna kostar mellan 50 öre och en femma. Rummen är fördelade på tre bingorum med 75 bollar och tre med 90 bollar.

Eftersom det konstant startar nya bingospel hela tiden kommer du aldrig att bli uttråkad. Inte heller om du för en kort stund skulle få lust att spela något annan än bingo.

Caliber Bingo ger dig nämligen chansen att pröva på olika typer av spel. Du kan spela de vanligaste casinospelen (roulette, blackjack, video poker) samt en massa varianter av skrapspel, Keno och enarmade banditer (slots).

Som något helt unikt erbjuder Caliber Bingo dig LIVE bingo, där du blir underhållen av dina bingovänner via live video stream. Här hålls regelbundet tävlingar och frågesporter med kontantpriser som vinst.

För alla spelare som gör en insättning på sitt konto hos Caliber Bingo tilldelas dagligen en gratis skarplott, där du kan vinna upp till SEK 100 000.

 

Kundtjänst

Du kan ha otur och kanske uppleva några småproblem på vägen, i så fall kan du vända dig till de sympatiska och tillmötesgående medarbetarna på kundtjänst, som smidigt kommer hjälpa dig med din fundering.

Du kan antingen ringa till (endast fasta) eller skicka ett e-post till: kundesupport@bingoresponse.com.

 

Säkerhet

Caliber Bingo tar din säkerhet på största allvar – vilket man verkligen kan förvänta sig av en spelsida av så hög kvalitet.

Säkerhetssystemet testas regelbundet och dina personliga uppgifter behandlas med marknadens senaste säkerhetsmjukvara.

Samtliga insättningar och uttag behandlas av ett av Storbritanniens största företag inom branschen säker handel på nätet.

Du kan alltså bara luta dig tillbaka och njuta!

 

Spela hos Caliber Bingo - Klicka här

Få en bonus på 200 % upp till SEK 1000 hos Caliber Bingo

 

Helhetsintryck

Här på Bingochat.se hälsar svenskspråkiga Caliber Bingo välkomna bland de bingohallar vi är stolta över att kunna presentera för våra användare – dvs. dig.

Här snackar vi om en riktigt fin och användarvänlig – och 100 % säker – bingohall som har en ”clean” spelsida utan onödiga krusiduller.

Andra saker såsom Caliber Bingos grymma jackpottar, fina bonussystem, trevliga tävlingar och ett bra spelutbud bidrar även det till den här allmänt positiva upplevelsen sidan bjuder.

I paketet ingår även en glad och trevlig bingochatt!

 

 

Läs fler bingo recensioner - Klickä här