Få bonus hos Caliber Bingo

 

Caliber Bingo beskriver sig själva som “Sveriges roligaste bingosida”. Och det kanske ligger något i det, med massvis av fina priser, bonusar och inte minst en trevlig stämning.

 

Spela hos Caliber Bingo - Klicka här

Få en bonus på 200 % upp till SEK 1000 hos Caliber Bingo

 

Bonusar i massor hos Caliber Bingo

När det kommer till bonusarna har Caliber Bingo ställt upp med starka kort i fronten. Redan när du registrerar dig genom Bingochat.se får du SEK 50 helt gratis att spela för.

Du slipper alltså att använda dina egna pengar innan du vet om Caliber Bingo är något för dig, genom att använda denna gratisgåva hos den populära bingohallen.

Första gången du sätter in pengar får du 200 % i bonus upp till SEK 1000.

Du får även bonus andra gången du sätter in pengar – den här gången får du 50 % upp till SEK 600.

 

Lätta spel – med mera…

Hos Caliber Bingo startar spelet i din webbläsare så du behöver varken ladda ner eller installera mjukvaran för att komma igång med spelet.

Skulle du få lust att spela annat än bingo kan du välja mellan t.ex. Blackjack, Roulette, Spelautomater och Skraplotter.

Läs Bingochat.se’s recension av Caliber Bingo, eller kom i gång med att spela bingo med detsamma genom att klicka på den gröna knappen ovanför.

 

Bingochat.se – Din guide till online bingo

Bingochat.se är platsen där du varje dag kan hitta artiklar om bingo och andra onlinespel. Det är också här du finner förbättrade bingo bonusar och information om de olika bingohallarna.

Anmäl dig till Bingochat.se; det är helt gratis och du kan givetvis när som helst avanmäla dig från tjänsten om du inte längre önskar vara medlem.

Bingochat.se hälsar dig hjärtligt välkommen till vår sida och önskar dig en riktigt fin upplevelse på din färd mot bingo-äventyr online.