Om Betsson Bingo

 

Betsson Bingo. Firman Betsson har över 40 års erfarenhet av professionella spel, så när du nu kastar dig över bingon är du garanterad att få spel av högsta kvalité.

“I chatten kan du snacka, heja på och lyckönska dina bingovänner medan ni spelar tillsammans.” Så skriver Betsson Bingo på deras hemsida – och det har de helt rätt i.

 

Bonus

Betsson ger dig som ny spelare en välkomstbonus på 100 % upp till SEK 300, när du öppnar ett konto och sätter in pengar för första gången.

Du behöver omsätta bonusen 10 gånger innan du kan hämta hem den.

De bjuder även på billiga spelbrickor och fina jackpottar.

Utöver välkomstbonusen erbjuder Betsson en lång rad fina erbjudanden till deras lojala spelare via deras nyhetsbrev, så du får komma ihåg att prenumerera på dem.

Betsson erbjuder också, givetvis, en rad attraktiva jackpottar. Får du en full bricka innan 39 uppropade nummer i 90-bollsrummen, utlöser du jackpotten som i skrivande stund ligger på över SEK 75 000.

 

Spela hos Betssonbingo - Klicka här

Få välkomstbonus på 100 % upp till SEK 300 hos Betsson Bingo

 

Mjukvara och grafik

Spelsidan hos Betsson Bingo är snygg och funktionell, och de genomgående lila nyanserna är behagliga att vila ögonen på. Menyerna är lättöverskådliga och det är enkelt att navigera sig runt på sidan.

 

Betsson Bingo     Betsson Bingo     Betsson Bingo     Betsson Bingo

 

Spelutbud

Hos Betsson är bingospelen anpassade till tidpunkt.

Dagen startar naturligtvis med Solstråle, fortsätter bl.a. med Espresso på förmiddagen och Frukost i frukostpausen. Och efter jobbet är det planenligt dags för After Work.

Det finns med andra ord många olika spel att välja mellan och det spelas bingo med både 75 och 90 bollar.

Skulle du få lust att kasta dig över andra spel än bingo, kan du från ditt Betsson-konto spela t.ex.

 

  • Skrapspel
  • Odds
  • Casino
  • Poker

 

Kundtjänst

Om du får behov av hjälp under resans gång, kan du kontakta dem gratis via svensk telefon (020 79 90 04), svensk e-post (support@betsson.com) eller via chatten i själva spelet.
Du kan vända dig till en av de sympatiska chattvärdarna så ser de till att hjälpa dig med alla möjliga slags problem som kan uppkomma.

 

Säkerhet

Spelbolaget Betsson har över 40 år i branschen. Det är ett väletablerat företag, så trovärdigheten är hög! Och hög trovärdighet uppnår man bara om säkerheten är 100 % i fokus.

Därför kan du vara helt trygg när du spelar hos Betsson.

 

Spela hos Betssonbingo - Klicka här

Få välkomstbonus på 100 % upp till SEK 300 hos Betsson Bingo

 

Helhetsintryck

Betsson Bingo är svensk solid kvalitet, när det är som bäst.

Den svenska sidan är även översatt till andra språk så att du kan ha trevligt i bingohallen med spelare från hela norden.

Kundtjänsten fungerar perfekt med sympatiska människor på andra sidan datorn.
Bonusprogrammet är bra, spelbrickorna är billiga och säkerhet är givetvis felfri!

 

 

Läs fler bingo recensioner - Klickä här